Диона не се яви на церемонията на VIP Awards, за да си

...
</TD
>Диона не се яви на церемонията на VIP Awards, за да си
Коментари Харесай

Пиарът на родните ни звезди за Диона: Целият този хейт е нечовешки

" Диона не се яви на церемонията на VIP Awards, с цел да си получи статуетката за " просперираща певица ", заяви особено за Plovdiv24.bg  Пиарът на родните ни звезди Атанас Лазаров. 

" Кръвните проби в този момент ще се окажат негативни ", сподели той във връзка абсурда с Диона, обвързван с тестванията на полицията, които дадоха позитивен резултат за кокаин след инспекция на пътя.

" И целият този хейт и тази негативна вълна, която се изля върху Диона като реализатор и като звезда, не са човешки, въпреки всичко и тя е човек. Снощи ние бяхме организатори на бляскавите  " VIP Awards " в Двореца на културата и нея я чакаше статуетка за проспериращ реализатор, само че тя не съумя да пристигна. С цялото си почитание адресирам положителни заряди към Диона, като към актьор и реализатор!

Може би ние, като експерти по медийни връзки, и вие като медия, би трябвало да даваме положителните образци и да поучаваме младото потомство. Защото в момента сме очевидци на какво ли не. Моят зов е да бъдем хора и да демонстрираме положителните образци! Защото всичко това е следствие от неприятните образци, които се демонстрират ", каза Атанас Лазаров. 

Според него, хората, които хейтят, са " хора без работа, хора с огромни комплекси, които намират разтуха в това да си почешат егото и да зачешат някой известен ".

Лазаров счита, че вярната формула е да не се обръща внимание на тези хейтове, тъй като всичко това може да има последствия. Много хора може да изпаднат в депресии.

" Животът е прелестен, а ние хората сами си го усложняваме. Ние се видяхме предходната седмица на един конкурс. Диона беше цялата в алено. Съжалявам за всичко това, което се случи, само че аз съм уверен, че кръвните резултати ще бъдат негативни ", сподели още Атанас Лазаров.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР